Skip primary navigation

A JAGUAR HÍREI

AZ ÚJ JAGUAR XF SPORTBRAKE A WIMBLEDONI CENTERPÁLYÁN KELLETI MAGÁT

AZ ÚJ JAGUAR XF SPORTBRAKE A WIMBLEDONI CENTERPÁLYÁN KELLETI MAGÁT

  • A Jaguar előzetesen mutatja meg az új XF Sportbrake sportos idomait
  • A dinamikus, új prémium kombi fokozott használati értékkel gyarapítja az XF modellcsaládot
  • A Jaguar XF Sportbrake premierjére idén nyáron kerül sor
  • A Jaguar a 2017-es Wimbledoni Teniszbajnokság hivatalos autóipari partnere
  • FotókWimbledon, London, 2017. április 25.: A Jaguar a legendás wimbledoni centerpályát választotta a kívánatos új XF Sportbrake előzetes bemutatásának helyszínéül.

Nem egészen hetven nappal a 2017-es Wimbledoni Teniszbajnokság kezdete előtt az All England Lawn Tennis Club tökéletesen gondozott gyepén, merőben szokatlan formában adott magából előzetest a dinamikus sportkombi.
A pályakarbantartók a Jaguar formatervezési igazgatója, Ian Callum jelenlétében, Neil Stubley főpályamester felügyelete alatt rendezték át a helyszín jól ismert fehér vonalait.
„Az XF Sportbrake sziluettje lendületesen fut hátra, mintha a messzeségbe tartana, ami a sebesség és sportosság határozott érzésével ruházza fel a modellt.” – mondta Ian Callum. „Anélkül kínál jóval nagyobb használati értéket, hogy ügyfeleinknek kompromisszumot kellene kötniük a dinamikus formatervre és vezethetőségre vonatkozó, magas elvárásaik terén.”
„Ian és én teljesen más területeken dolgozunk, ám Wimbledon főpályamesterét és a Jaguar főtervezőjét mégis összeköti valami: a tökéletes pontosság iránti elhivatottságunk. Elég egyetlen rosszul meghúzott vonal, és az egész világ szemtanúja lesz tévedésünknek, így életbevágó, hogy minden vonalat 100 százalékos precizitással rajzoljunk meg.” – tette hozzá Neil Stubley.

Az XF Sportbrake idén nyáron csatlakozik a díjnyertes XF sportszedánhoz a Jaguar modellkínálatában.

A Jaguar a július 3-16. között megrendezésre kerülő 2017-es Wimbledoni Teniszbajnokság hivatalos autóipari partnere

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK