Skip primary navigation

JAGUAR24

JAGUAR 24

Ön melyik Jaguarral töltene el egy teljes napot?

Eddig már több ismert és sikeres magyar vállalkozó használta egy-egy napig a Jaguar flotta valamelyik modelljét, és mutatta be egy napját.

Itt az alkalom, hogy Ön is csatlakozzon hozzájuk, és a kapott kóddal regisztráljon az egynapos Jaguar-vezetésre! A kiválasztott autót házhoz visszük Önnek, majd a 24 óra leteltével érte is megyünk, hogy Önnek ne kelljen a technikai részletekkel foglalkoznia, és kizárólag az élményre koncentrálhasson, amit a Jaguar vezetése nyújt.

Ismerje meg pár mondatban a Jaguar24 programban résztvevő modelleinket!

JAGUAR XE

A Jaguar által valaha gyártott legkorszerűbb, leggazdaságosabb és legkifinomultabb sportsaloon. Az XE ízig-vérig Jaguar. A Jaguar modellkínálat teljesen új, 75%-ban alumínium önhordó karosszériára épülő modellje, mely hozzájárul a maximális teljesítmény eléréséhez. A modern műszaki tartalom kifinomult külsővel párosul. Intelligens és innovatív technológiák csökkentik a működési költségeket. Az XE minden tekintetben jó választás.

JAGUAR XF

Minden tekintetben igazi Jaguar: az XF szembetűnő designja kitűnik a tömegből. A vezetési élmény, a kényelem, a kifinomultság és a teljesítmény egyedülálló kombinációja révén ez a dinamikus üzleti limuzin egyszerre izgalmas és hatékony. Biztonság, konnektivitás és szórakozás - mindezt a legmodernebb technológiák biztosítják az Ön számára.

JAGUAR F-PACE

A Jaguar legpraktikusabb sportautója a sportos vezethetőséget, a maximális vezetési élményt remek mindennapos használati értékkel és takarékossággal párosítja. Az F-PACE minden idők legpraktikusabb Jaguar sportautója. A műszaki szempontból minden elemében ultramodern F-PACE gondoskodik utasai biztonságáról, kapcsolódásáról és szórakoztatásáról. Az F-PACE az Ön Jaguarja, a család Jaguarja.

TESZTVEZETÉSRŐL KÉSZÜLT VIDEÓK

FLEET & BUSINESS

A Jaguar Land Rover az Egyesült Királyság legnagyobb prémium autógyártója, amely két ikonikus brit autómárka köré épül.

A cégnél nagy hagyományai vannak az olyan, fejlett műszaki tartalmú gépjárművek fejlesztésének és gyártásának, amelyek a lehetőségek és képességek határainak feszegetésével a legkülönfélébb feladatokra alkalmasak. A kategória legjobbjai közé tartozó üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással, hosszú karbantartási periódussal és versenyképes értéktartással bíró járműveink kiemelkedő értéket képviselnek a flottavásárlók számára.

A Jaguar Land Rover termékeinek és szolgáltatásainak széles palettája révén pontosan kielégíti az Ön vállalkozásának igényeit és elvárásait.

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK