Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEKRŐL

Az elektromos járművek (EV) a belső égésű motor károsanyag-kibocsátás nélküli alternatíváját jelentik. Az áldozatos anyagi ráfordításoknak és az akkumulátor-technológiában elért áttöréseknek köszönhetően az új generációs elektromos járművek, így az I-PACE Concept is vadonatúj, lenyűgöző vezetési élményt kínálnak.

MINDET MEGNYITNIMINDEN BEZÁRNI

MEGRENDELHETŐ 2018 MÁSODIK FELÉTŐL

Folyamatos tájékoztatást kérek a 2017 végén sorozatgyártású kivitelben is színre lépő i-Pace modellről.

Szeretné, ha a 2018 második félévére időzített piaci bevezetés során az elsők között vehetné át saját Jaguar I-PACE modelljét? Írjon nekünk, és legközelebbi márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A képen az I-PACE Concept tanulmányautó látható. A sorozatgyártású modell végleges formaterve, egyes részleteinek kidolgozása vagy a kezelőszervek elhelyezkedése eltérést mutathat.
A gyorsulásra, teljesítményre, sebességre, hatótávolságra és töltésre vonatkozó számadatok a kiadás pillanatában rendelkezésre álló, megbízható információkon alapuló, gyártói becslések. A sorozatgyártású járműveket piaci bevezetésüket megelőzően részletes vizsgálatoknak és minősítésnek vetik alá; az ügyfelek által megrendelhető autókra vonatkozóan már hivatalos adatokkal fogunk tudni szolgálni.

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK