Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

TELJESÍTMÉNY ÉS TECHNOLÓGIA

Az I-PACE Concept a Jaguaroktól elvárt teljesítményt és legendás kifinomultságot magával ragadó, lélegzetelállító vezetési élménnyel kombinálja.

Az I-PACE Concept körülbelül 4 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, köszönhetően az azonnal rendelkezésre álló 700 Nm forgatónyomatéknak, és 400 LE teljesítménynek. A két villanymotor hajtotta I-PACE Concept sportos összkerékhajtással biztosít minden útviszonyok mellett magával ragadó vezethetőséget.

LENYŰGÖZŐ VEZETHETŐSÉG

Az azonnal rendelkezésre álló nyomaték lélegzetelállító gyorsítóképességet eredményez. Az I-PACE Concept valódi Jaguarként a legkülönfélébb menethelyzetekben képes maradéktalanul kiaknázni motorteljesítményét. Az összkerékhajtás nyújtotta stabilitást sportautós dinamizmussal társító I-PACE Concept magabiztos vezetési élményt nyújt minden útfelületen, minden időjárási viszonyok közepette.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Az I-PACE Concept a legmodernebb technológiák tárháza, mégis diszkréten és lényegre törően egyetlen dologra törekszik csupán: hogy minél teljesebb élményt biztosítson vezetője és utasai számára.

ÖSZTÖNÖSEN KAPCSOLATBAN

Az I-PACE Concept kifinomult technológiái nem kérkednek, nem tolakodnak. Minden egyes kezelőszerv, minden egyes parancs, minden információ logikusan, ösztönösen kézre áll, így Ön teljes figyelmét az útra fordíthatja.

LÁTVÁNYOS KIJELZŐK

Az I-PACE Concept a vezető előtt elhelyezett négy monitoron keresztül biztosítja a közvetlen kommunikációt. A középkonzolon kettő infotainment érintőképernyőt találunk, a járműinformációs monitor külön, a kormány mögött kapott helyet. A diszkrét, színes head-up kijelző a szélvédőn jelenít meg kulcsfontosságú adatokat.

MEGRENDELHETŐ 2018 MÁSODIK FELÉTŐL

Folyamatos tájékoztatást kérek a 2017 végén sorozatgyártású kivitelben is színre lépő i-Pace modellről.

Szeretné, ha a 2018 második félévére időzített piaci bevezetés során az elsők között vehetné át saját Jaguar I-PACE modelljét? Írjon nekünk, és legközelebbi márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A képen az I-PACE Concept tanulmányautó látható. A sorozatgyártású modell végleges formaterve, egyes részleteinek kidolgozása vagy a kezelőszervek elhelyezkedése eltérést mutathat.
A gyorsulásra, teljesítményre, sebességre, hatótávolságra és töltésre vonatkozó számadatok a kiadás pillanatában rendelkezésre álló, megbízható információkon alapuló, gyártói becslések. A sorozatgyártású járműveket piaci bevezetésüket megelőzően részletes vizsgálatoknak és minősítésnek vetik alá; az ügyfelek által megrendelhető autókra vonatkozóan már hivatalos adatokkal fogunk tudni szolgálni.

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK