Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XE

Sportos, gazdaságos, kifinomult

 • CO2 KIBOCSÁTÁS g/km
 • Már 99 kézi sebességváltó esetén
 • Már 106 automata sebességváltó esetén
 • FOGYASZTÁS l/100km (mpg)
 • Már 4.2 (67.3) kézi sebességváltó esetén
 • Már 4.7 (60.6) automata sebességváltó esetén
 • COMBINED CO2 KIBOCSÁTÁS g/km
 • Már 99 kézi sebességváltó esetén
 • Már 106 automata sebességváltó esetén
 • FOGYASZTÁS l/100km (mpg)
 • Már 4.2 (67.3) kézi sebességváltó esetén
 • Már 4.7 (60.6) automata sebességváltó esetén

Sportos, gazdaságos, kifinomult

AZ ÚJ JAGUAR XE MINDENT MEGVÁLTOZTAT

A Jaguar által valaha gyártott legkorszerűbb, leggazdaságosabb és legkifinomultabb sportsaloon. Az XE ízig-vérig Jaguar. A Jaguar modellkínálat teljesen új, 75%-ban alumínium önhordó karosszériára épülő modellje. A könnyűsúlyú alumínium szerkezet hihetetlenül masszív karosszériát biztosít mely hozzájárul a maxmimális teljesítmény eléréséhez. A modern műszaki tartalom kifinomult külsővel párosul.

KORSZERŰ ALUMÍNIUM SZERKEZET

Az XE teljesen új Korszerű Alumínium Szerkezete elsőrendű járműparamétereket biztosít a teljesítmény, a vezethetőség és kifinomult kidolgozás tekintetében. A rendkívül erős karosszéria lehetővé teszi a súly csökkentését, anélkül, hogy ez a tartósság rovására menne és rendkívül nagy 22 kNm/fok torziós merevséget biztosít. Ideális platform nagy teljesítményű autók számára és elősegíti az optimális 50:50 értékhez közelítő súlyeloszlást. A könnyűsúlyú szerkezet nemcsak csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2 kibocsátást, hanem egyúttal azt is jelenti, hogy az XE széria minden lehetséges paramétert felölel a 99 g/km értéktől a maximum 250 km/h sebességig (korlátozott).

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Az All Surface Progress Control (ASPC) egyedülálló ebben a kategóriában. Az XE vezetői számára plusz biztonságot garantál csúszós felületen, legyen szó behavazott kocsifelhajtón történő indulásról vagy jeges lejtőn való parkolásról.

PREMIUM VEZETHETŐSÉG, TELJESÍTMÉNY ÉS KIFINOMULT MEGJELENÉS

Az XE páratlan Jaguar járműdinamikát, kifinomult paramétereket és utazási minőséget biztosít, részben Korszerű Alumínium Szerkezetének köszönhetően.

From 99GKM

AKÁR 99 g/km CO2 KIBOCSÁTÁS

A könnyűsúlyú alumínium szerkezet hozzájárul az üzemanyagfogyasztás csökkentéséhez és elősegíti a mindössze 99 g/km CO2 kibocsátást.

Well Connected RHD

JAGUAR INCONTROL RENDSZER

Az XE rendelkezik a Jaguar teljesen új InControl rendszerével, amely a legmodernebb technológiák sokaságát sorakoztatja fel.

Advanced Aerodynamics

FEJLETT AERODINAMIKA

Az XE lenyűgöző sportautó idéző külső megjelenését az F-TYPE ihlette; ennek köszönhetően mindössze 0,26 CV a légellenállási tényező, mely a legalacsonyabb érték az összes Jaguar modell közül.
XK Makes Sound Financial Sense

REÁLIS PÉNZÜGYI DÖNTÉS

Az XE kategóriájában az egyik legköltséghatékonyabb autó 34.000 km-re (dízel verziók) meghosszabbított szerviz periódusával, alacsony fenntartási költségeivel és kedvező biztosítási besorolásával.XE Materials and Leathers

NAGYOBB BELSŐ VÁLASZTÉK

A belső színek, bőrbevonatok, szövetkárpitok, betétek és egyéb borítások széles választékának köszönhetően olyan XE autót alkothat, amit imádni fog!
XE: AZ OKOS VÁLASZTÁS

Intelligens és innovatív technológiák csökkentik a működési költségeket. Az XE minden tekintetben jó választás.

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE
 • JAGUAR XE PURE BELSŐ

 • JAGUAR XE PRESTIGE BELSŐ

 • JAGUAR XE PORTFOLIO BELSŐ

 • JAGUAR XE R-SPORT BELSŐ

 • JAGUAR XE S BELSŐ

BENZINMOTOROK

Az XE típushoz kapható benzinmotorok a teljesítménynek és az érzékeny reagálásnak köszönhetően valódi vezetési élvezetet kínálnak a teljes fordulatszám-tartományban, viszont alacsonyabb a károsanyag- és a CO2-kibocsátásuk. A két 2.0 L i4 turbófeltöltős motor hat henger kifinomultságát biztosítja egy négyhengeres motor minden előnyével - csökkentett üzemanyag-fogyasztással és alacsonyabb fenntartási költségekkel.

A 3.0 L V6 340 LE kompresszoros benzinmotor, amely az F-TYPE fő zászlóshajója, Roots típusú kettős örvényáramú kompresszorral rendelkezik, amelyet a motor "V" részébe szereltek, hogy megőrizzék annak kompakt méreteit és kiegészítsék a motorháztető alacsony aerodinamikai ellenállású vonalait. A kompresszor lineáris teljesítmény-leadást biztosít és lehetővé teszi a nagy nyomatékok azonnali használatát minden motor-fordulatszámon.

DÍZELMOTOROK

Az XE típusnál bevezetésre kerül a Jaguar legkorszerűbb, teljesen új Ingenium motorcsaládja. Az Ingenium nagy teljesítményt és kifinomult minőséget biztosít alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás mellett. Az XE típushoz két motor kapható ebből a hihetetlenül nagyszerű új szériából: a 2.0 L i4 180 LE turbófeltöltős dízelmotor és a 2.0 L i4 163 LE turbófeltöltős dízelmotor, amely 99 g/km CO2 kibocsátású.

Petrol and Diesel Engines

TECHNOLÓGIA

AZ IRÁNYÍTÁS KÉZBEN TARTÁSA

Az XE vezénylőközpontja az InControl Touch elnevezést kapta. Ez egy hálózati kapcsolóeszköz, amely biztosítja az autó fő funkcióinak vezérlését, beleértve az audiorendszert, a klímaberendezés szabályozását és a műholdas navigációt. Ezen kívül biztosítja az összeköttetést a telefonnal, hogy Ön folyamatosan kapcsolatban maradjon. A középkonzolban elhelyezett 8 collos érintőképernyő teljesen új grafikus felhasználói felülettel rendelkezik és nagyon gyorsan reagál a használatra; ezen kívül ismeri a táblagépeken és okostelefonokon használt kézmozdulat-utasításokat is, mint pl.: "széthúzás" és "elcsúsztatás".

VÁLASSZON MODELLJEINK KÖZÜL

XE MODELL VÁLASZTÁSA
JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK