Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

JAGUAR XE S

Hihetetlen 3,0 literes, 340 LE V6 kompresszoros motor

  • CO2-KIBOCSÁTÉS g/km
  • 194
  • FOGYASZTÁS l/100 km
  • (kombinált)
  • 8,1

 

Ez az XE széria lehető legjobb sport saloon-ja, amely az elképesztő 3.0 L V6 340 LE kompresszoros benzinmotornak köszönhetően rendelkezik az F-TYPE minden teljesítményével és dinamikájával. Karosszéria kifejezi a lenyűgöző erejét. Az első lökhárítója Gloss Black betétekkel rendelkezik, az oldalküszöbök kettős színezésűek, a hátsó kötény szintén Gloss Black színű, a formázott légterelő pedig uralja az autó hátulját. Az óriási színválasztéknak és a választható legfinomabb anyagoknak köszönhetően az XE S belső tere egyszerűen lenyűgöző. A 19" könnyűfém keréktárcsák az alapkivitelhez tartoznak, míg opcióként kapható 18" és 20" változat.

AJÁNLATKÉRÉS

BELSŐ TÉR

Alakítsa ki az XE R-SPORT tökéletes belső terét 8 tematikus színváltozat egyikének kiválasztásával.

S-KÜLSŐ

Egyedi JAGUAR XE S megjelenés.

JAGUAR 3.0 L V6 340 LE KOMPRESSZOROS BENZINMOTOR

A 3.0 L V6 340 LE kompresszoros benzinmotor, amely az F-TYPE szériából származik, Roots típusú dupla csavarkompresszoros feltöltővel rendelkezik, amely a motorban a két hengersor között kapott helyet, ezzel megőrizte a kompakt méreteket biztosítva a motorháztető alacsony aerodinamikai ellenállású vonalait. A kompresszor lineáris teljesítmény-leadást biztosít és lehetővé teszi a nagy nyomatékok azonnali leadását minden motor fordulatszámon. A motor csodálatosan keményen és hallhatóan reagál minden gázpedál mozdulatra vagy sebességváltásra. Jellemét tekintve staccato; mindig fel van paprikázva, mindig izgató. Intelligens stop/start rendszerrel és 8 sebességes automata váltóval, Jaguar szekvenciális váltás és ASPC funkcióval felszerelve.

SPORTOS BELSŐ

Sportos belső tér, S embléma a kormánykeréken és a rozsdamentes acél ajtó küszöbborításon. A Piano Black vagy Carbon panelek kiegészítik az XE S dinamikus karakterét.

SZÉRIAFELSZERELTSÉG A JAGUAR XE S MODELLHEZ

JAGUAR XE S ÁRAK

Letölthető JAGUAR XE árlista és teljes műszaki specifikáció

ÁRLISTA ÉS SPECIFIKÁCIÓ

SZÉRIAFELSZERELTSÉG MINDEN JAGUAR XE MODELLHEZ

JAGUAR XE KONFIGURÁTOR

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK