Skip primary navigation
XJ Portfolio LWB

XJ

XJ PORTFOLIO LWB

skip.tertiary.navigation

XJ PORTFOLIO

Az XJ Portfolio modell fokozott személyre szabhatóságot biztosítva még karakteresebb belső tér kialakítását teszi lehetővé.

A modell többféle színben is rendelhető.

KONFIGURÁTOR

 

A szuverén menetdinamikáról a megnövelt teljesítményű, 300 lóerős 3.0 literes turbódízel erőforrás, vagy a lehengerlően erős, 340 lóerős, kompresszoros 3.0 V6 benzinmotor gondoskodik.

XJ Portfolio
MOTOR:

3.0 V6 300 LE TURBÓDÍZEL

Az új, megnövelt teljesítményű 3,0 literes Jaguar dízelmotor nagyobb, 300 lóerős teljesítményt és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál; 0-100km/óra sebességre 6,2 másodperc alatt gyorsul, forgatónyomatéka kategóriaelső 700 Nm.

Üzemanyag-fogyasztás (Vegyes ciklus szerint) 5.7 l/100km*

CO2 kibocsátás: 149 g/km* 155 g/km

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

*19" keréktárcsa esetén 20" keréktárcsa esetén

3.0 LITERES V6-OS, 340 LE, KOMPRESSZOROS BENZINMOTOR

Fedezze fel a Jaguar V6-os kompresszoros benzinmotorjának kifinomultságát. Élvezze a nagyobb motort- és menetteljesítményt, amelyet olyan gazdaságosabb üzemet eredményező üzemanyag-ellátó és szívási technológiáknak köszönhet, mint a közvetlen üzemanyag-befecskendezés vagy kétoldali változó szelepvezérlés. A 340 LE motorteljesítmény és a 450 Nm forgatónyomaték révén az autó mindössze 5,9 mp alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára.

Üzemanyag-fogyasztás (Vegyes ciklus szerint) 9,1 l/100km

CO2 Kibocsátás: 211g/km

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

* Kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőjénél arról, hogy ez a szolgáltatás mikor válik elérhetővé. Az InControl Remote okostelefonos alkalmazás legalább 4.1 verziószámú androidos, illetve legalább iOS V6.0 operációs rendszerű Apple termékekkel kompatibilis. A Wi-Fi szolgáltatás igénybe vételéhez micro SIM kártyára és megfelelő mobil adatforgalmi szerződésre van szükség. A Jaguar InControl a Jaguar Land Rover Limited védjegye.

BELSŐ TÉR

A különböző színkombinációk és betétek segítségével megalkothatja a tökéletes belteret.

XJ Portfolio Interior

PORTFOLIO

Navy lágy, perforált és steppelt bőrülések kontrasztos Ivory öltésekkel, Navy felső műszerfal, Ivory Suedecloth tetőkárpit, Gloss Figured Ebony berakások

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK