Skip primary navigation

XJ

XJ R-SPORT SWB

skip.tertiary.navigation

XJ R-SPORT

Az egyedülálló, sportos stíluselemek új dimenzióval gazdagítják az XJ R-Sport által nyújtott izgalmat és vezetési élményt.

A modell többféle színben is rendelhető.

a href="/konfigurator" class="secondary secondary-arrow " data-animate="">KONFIGURÁTOR

 

A szuverén menetdinamikáról a megnövelt teljesítményű, 300 lóerős, 3.0 literes turbódízel erőforrás, vagy a lehengerlően erős, 340 lóerős, kompresszoros 3.0 V6 benzinmotor gondoskodik.

XJ R-Sport
MOTOR:

3.0 LITERES V6-OS 300 LE TURBÓDÍZEL

Az új, megnövelt teljesítményű 3,0 literes Jaguar dízelmotor nagyobb, 300 lóerős teljesítményt és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál; 0-100km/órás sebességre 6,2 másodperc alatt gyorsul, forgatónyomatéka kategóriaelső 700 Nm.

Üzemanyag-fogyasztás (Vegyes ciklus szerint) 5,7 l/100km *

CO2 kobocsátás: 149 g/km*

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

*19" keréktárcsa esetén és 20" keréktárcsa esetén

3.0 LITERES V6.OS 340 LE KOMPRESSZOROS BENZINMOTOR

Fedezze fel a Jaguar V6-os kompresszoros benzinmotorjának kifinomultságát. Élvezze a nagyobb motor- és menetteljesítményt, amelyet olyan, gazdaságosabb üzemet eredményező üzemanyag-ellátó és szívási technológiáknak köszönhet, mint a közvetlen üzemanyag-befecskendezés vagy kétoldali változó szelepvezérlés. A 340 LE motorteljesítmény és a 450 Nm forgatónyomaték révén az autó mindössze 5,9 mp alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára.

Üzemanyag-fogyasztás (Vegyes ciklus szerint) 9,1 l/100km

CO2 kobocsátás: 211g/km

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

* Kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőjénél arról, hogy ez a szolgáltatás mikor válik elérhetővé. Az InControl Remote okostelefonos alkalmazás legalább 4.1 verziószámú androidos, illetve legalább iOS V6.0 operációs rendszerű Apple termékekkel kompatibilis. A Wi-Fi szolgáltatás igénybe vételéhez micro SIM kártyára és megfelelő mobil adatforgalmi szerződésre van szükség. A Jaguar InControl a Jaguar Land Rover Limited védjegye.

BELSŐ TÉR

A különböző színkombinációk és betétek segítségével megalkothatja a tökéletes belteret.

XJ R-Sport Interior

R-SPORT

Jet lágy bőrrel kárpitozott ülések kontrasztos piros öltésekkel, Jet felső műszerfal, Ivory Suedecloth tetőkárpit, Piano Black berakások, Jet szőnyegek.

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK