Skip primary navigation
XJR

XJ

XJR SWB

skip.tertiary.navigation

XJR

Az XJR modell a szupersportkocsik teljesítményét a létező legmagasabb színvonalú fényűzéssel, technológiai tartalommal és modern megmunkálással társítja. Az eredeti XJR versenyautók által ihletett 'R' embléma arról árulkodik, hogy Ön hamarosan megtapasztalja a Jaguar sportos fényűzésének tökéletes megnyilvánulási formáját.

A modell többféle színben is rendelhető.

KONFIGURÁTOR

 

Fedezze fel a megnövelt teljesítményű, 550 lóerős, 5.0 V8-as, kompresszoros erőforrás zsigeri izgalmát. Az XJR modell álló helyzetből 4,6 másodperc alatt éri el a 100km/órás sebességet, végsebessége 280 km/óra

XJR

5.0 LITERES V8-as 550 LE KOMPRESSZOROS BENZINMOTOR

Az XJR lehengerlő teljesítményű, 550 lóerős, kompresszoros 5.0 V8 erőforrása kiemelkedő menettulajdonságokat tesz lehetővé: a modell álló helyzetből 4,6 másodperc alattéri el a 100km/órás sebességet, végsebessége 280 km/óra.

Üzemanyag-fogyasztás : 11.1 l/100km

CO2 kibocsátás: 264 g/km

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

* Kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőjénél arról, hogy ez a szolgáltatás mikor válik elérhetővé. Az InControl Remote okostelefonos alkalmazás legalább 4.1 verziószámú androidos, illetve legalább iOS V6.0 operációs rendszerű Apple termékekkel kompatibilis. A Wi-Fi szolgáltatás igénybe vételéhez micro SIM kártyára és megfelelő mobil adatforgalmi szerződésre van szükség. A Jaguar InControl a Jaguar Land Rover Limited védjegye.

BELSŐ TÉR

A különböző színkombinációk és betétek segítségével megalkothatja a tökéletes belteret.

XJR Interior

XJR

Jet/Piros lágy kéttónusú bőr ülések kontrasztos piros öltésekkel, Jet felső műszerfal, Jet Suedecloth tetőkárpit, Piano Black berakások, Jet szőnyegek.

JAGUAR XE PURE KEDVEZMÉYNEK